Jen o lidech
Jídelna je fakt jen o lidech. Moje mamka vařila ve šk. jídelně asi 20 let - děcka se hlásila na to jídlo, které vařila ona - ptaly se jí, co zítra vaří, zda 1. nebo 2. Já jsem pracovala ve šk. jídelně, kde jsem jedla i jídla, která nejím ani doma - kuchařky byly skvělé. Největší humáč, jaký jsem kdy jedla a cítila, pocházel v Právnické menzy před 20 lety. Ve školce je u nás velmi osvícená kuchařka - cizrna, ovoce, zelenina, ryby (tuším, že podle norem tak i vařit musí?). Jen mi dcerka téměř denně smrdí čenekem, ale co, je to zdravé. Starší chodí do jídelny na ZŠ, tak už 30 vaří stejná sestava kuchařek a podle toho to taky vypadá - někdy je to k jídlu, někdy ne. Ale děťátka se dovedou v jídle porýpat i doma, prostě něco "zkousnou" a něco ne
)
Odpovědět