23.4.2012 11:50:46 Ivuljenka
Re: Diky za uzitecny clanek
Mno o Éčkách jsem měla jednu celou přednášku profesora chemie, tak jsem taktéž mírně "políbená" pravdou o přísadách do jídel.
Éčka už navždy budou součástí našich jídelníčků, protože těžko někdo z nás bude mít farmu na které si vypěstuje a odchová všechnu svoji potravu. Je dobré alespoň vybírat ty potraviny,kde je těchto přísad nejméně. Pokud ovšem jsou uvedeny na obalech správně a výrobci nás nešidí (byť by riskovali pokutu)
Co musím článku vytknout jsou ty extrémí příklady,které mu dle mého ubírají na důvěryhodnosti - Paní doktorka - co říká,že tak čistou kůži ještě neviděla, a dcera dusící se astmatickým záchvatem po zkonzumování své první životní porce hranolek...
Myslím,že jako u všeho platí všeho s mírou, takže panika z éček není správná stejně jako jejich přílišná konzumace.
Pokusím se dodat obsáhlejší přehled Éček...
Odpovědět