24.4.2012 8:20:37 Vítr z hor
Re: Diky za uzitecny clanek
Withep, sice po éčkách taky koukám (jsem ovšem stará konzerva a kupuju většinou pořád to samé, čili obaly studuju jen málo), ale košenila mi unikla, resp. znám ji, ale pod jiným názvem i použitím. Uprostřed obýváku mám koberec, který obarvila, ale teď je mi jaksi špatně po těle z toho, že to jíme
Já ty sušený hmyzáky i drtila a louhovala, barvila jsem vlnu, koukala jsem, jak se s tím pracuje v manufakturách, doprčic, prožívám šok z poznání pěkný nechutnosti.
(Oukej, taky jsem uvědoměle jedla pražené kobylky, ale to byla v zásadě antropologicko-informativní záežitost, navíc jednorázová a do chleba mi to, DOUFÁM, nikdo nestrká.)
Odpovědět