) tak si ho udělám tak, že poprvé nakrmím kvásek žitnou moukou a další dvě krmení krmím pšeničnou, pak má takovou vzdušnější strukturu a velká oka. Dávám si ale přitom pozor, abych při tom krmení kvásku odložila trochu kvásku na další použití do ledničky ještě dřív, než začnu krmit tou pšeničnou, protože chci mít dlouhodobě jenom celožitný kvásek, aby se mi tam nemíchala ta pšeničná mouka.
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.