. Já ale nemám dobré zkušenosti s dlouhodobým skladováním pšeničného kvásku, dřív nebo později se mi zkazil, i když žitný mám víc než rok a šlape jak hodinky. Takže možná bych raději doporučila po prvním krmení (žitnou moukou) odebrat trochu žitného kvásku na další skladování do ledničky, pak dál krmit 2x pšeničnou a celou tuto dávku kvásku spotřebovat na pečení chleba.
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.