27.4.2016 11:57:51 Jira a 2 + 1
Re: masné výrobky a polotovary - složení
Žádná taková videa jsem neviděla ale myslím si, že kdyby do mlejnku spadlo celé prase a pod ním z toho vyjelo mletý, bude to ještě dost kvalitní směs. Myslím spíš, že do párků a podobných výrobků se semelou až odpady ze zpracovaného prasete. Párky kupuju málo a když přece, tak v Lidlu vídeňské s vysokým obsahem masa. Jak moc je to pravda nevím, ale pokud je testují, vycházejí dobře. A děti někdy otravují, že chtějí párky v rohlíku, tak proto je občas koupím. Maso Globus nebo Lidl, celkem jim věřím. Mleté si umelu většinou sama, někdy koupím mleté hovězí v Lidlu. Nic tam nepřidávají, je to jen 100% maso. Nemám žádný důvěryhodný zdroj na domácí maso. Místní myslivci sice někdy nabízejí zvěřinu, ale nevěřím, že by ji nechávali testovat na parazity.
Odpovědět