Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Inka. | 141843 |
17.12.2017 19:53:04
Po mně občanku nechtěli, když platíš na místě, stačí kod z sms. Když to máš zaplacený dopředu, chtějí občanku.
|
Rozállie | 144785 |
17.12.2017 10:08:57
"To ale není pravda. Vyzvedávám v parcel shopu a při dobírce chtějí jen peníze. Kdybych tam poslala našeho psa s obnosem v tlamě, vrátil by se s balíkem. S Českou poštou jsem skončila."
Ne, toto není pravda. PPL při vyzvedávání na odběrných místech požaduje občanku, mají to uvedeno i na webu. Při doručení domů doklad samozřejmě nevyžadují. |
Milada. | 779 |
17.12.2017 8:52:37
zwedavko,
To byl vtip. Pokud vezmou na poste Litacku, coz neni zadny uredni doklad, tak proc by nevzali nejaky prukaz ze zajmove cinnosti? Nebo treba nejakou kartu zamestnance - s fotkou?:) pak se jim tam treba zdr. sestra prokaze kartickou z nemocnice, ma tam fotku, tak jim to bude stacit misto OP? |
Kukurice29+3. | 116346 |
16.12.2017 22:58:32
Pokud ho má manželka v občance a dopis není do vlastních rukou, tak ho vydat musí.
|
jentakj | 147688 |
16.12.2017 22:52:14
Dneska jsem čučela, pošta mi přivezla balík - a toho rozvozce mi bylo líto, patřil leda tak do postele.
|
lesley | 28930 |
16.12.2017 20:51:48
Tak já si letos na poštu ani na DHL stěžovat nemůžu, právě naopak. Doručeno rychle a s perfektní domluvou. Zato řidič PPL mě tak naštval, že jsem zvažovala stížnost. Přišla mi SMS výzva s jeho telefonním číslem, na které se nešlo dovolat, neustále odmítal hovor. Když mi to asi na dvacátý pokus konečně vzal, křičel na mě do telefonu, že už mi volal, a já jsem mu hovor údajně telefon típla, a podruhé to v žádném případě doručovat nebude. Jako kde jsme??? Žádný zmeškaný hovor na telefonu, a v době kdy podle netu údajně doručoval zásilku jsem byla doma. Jako dokážu pochopit že toho teď mají moc, ale kdyby naférovku řekl, že nestíhá, jeslti to může hodit do zásilkovny, dohodli bychom se.
|
zwedavka | 121994 |
16.12.2017 20:42:16
Na loveckém lístku fotka není, ty kamizolo!
|
Katka a 2 výrostci | 141251 |
16.12.2017 19:09:34
V tom mají určitě rezervy - mají strašně přebujelou administrativu, hroznou spoustu odborů, ředitelů a různých manažerů, kteří jsou placení více než dobře. Top management je placen z mého pohledu až nemravně, viz. před časem diskuse o gen.řediteli Ekánovi a jeho 8 Mio ročně...Já toho člověka znám z minulosti a nemohu říct křivé slovo,zná procesy pošty, prošel spoustu pozic, vypracoval se - ale za ty prachy jim asi klade v kanclu zlatá vejce, nebo nevím.Pak asi nejsou prachy na normální pozice....
|
zefýr | 58223 |
16.12.2017 13:26:52
To je přesně ono. Neexistuje osoba na přepážce a balíkář.
Je to Česká pošta. Paní na přepážce nemůže na nikoho ječet. Musí se omluvit. Balíkáře zjebat posléze a bez účasti zákazníků. |
lezeleze | 76235 |
16.12.2017 13:24:05
S poštou jsem pokud jenom trochu možno skoncovala. Balíček do ruky balíkář vyklopil na poště, o doručení se ani nepokusil, lístek do schránky nehodil, protože k nám ani nezajížděl. Bába na poště na mě ječela, že to je přece normálni, že co jako čekám a že si to mám vyřídit s balíkáři. Peklo na zemi. Líto mě jich není ani trochu, Vánoce jsou každý rok, předvánoční šílenství taky, tak se na to místo prodávání omalovánek a losů sakra mají nachystat, najmout a pořádně zaplatit dost lidí a ne se tvářit přetíženě.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.