| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Přeprava zásilek

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3939  [Dalších 3879 >>]
Dari79 114243
16.12.2017 12:45:18
Já teda letos všechny musím velmi významně pochválit. Proti loňsku je to letos naprosto zlaté...

Jak pošta, tak PPL, tak na zásilkovnu, všechny balíčky dorazily během pár dnů, všichni mi to doručili, vždycky přišla smska a čas byl dodržen...

Dneska jsem byla dopoledne i na poště a nebyl tam skoro nikdo, loni jsem tam stála fronty jako blázen.

Je fakt, že z Číny jsem nic neobjednávala.

Na vyzvednutí zásilek mám tu zákaznickou kartičku, s tou může jít zásilku vyzvednout naprosto kdokoli. Pořídíš si ji na internetu, přijde ti poštou, objednáš si 2 kartičky, můžeš si ji i nahrát do aplikace na mobilu, prostě vůbec žádný problém.
TiNiWiNi 109646
16.12.2017 12:37:36
Miluju naši poštu, naše pošťačky a i našeho PPL řidiče...ten je fakt boží~x~
neznámá 91073
16.12.2017 12:15:11
Všichni chápeme, že před Vánoci je na poště blázinec, chápeme, že zaměstnanci to mají hlavně v tuto dobu těžké a práce s lidmi je těžká všude, nejenom na poště. Já svoji pošťačku velebím do nebe.

Jenže ten blázinec je očekávatelný a pošta není jediná, kdo má před Vánoci frmol. Na to se dá alespoň do jisté míry připravit a ne v počátku prosince tvrdit, jak nestíhaj a možná už ani nestihnout.
PPLák to bere jako jasnou věc, že před Vánoci jezdí do noci a pro něj to jsou vydělaný peníze navíc. Možná, že kdyby pošta platila líp, tak pošŤaci taky budou jezdit noci nebo seženou víc brigádníků.....
Katka a 2 výrostci 141251
16.12.2017 12:04:38
Já jsem pracovně s ČP už řešila tolik problémů, že jsem ten poslední, co bych jim stranila, ale musím se jich fakt trochu zastat. Oni udělali fakt docela pokrok, za posledních pár let, na takového mastodonta. Letos vím, že do Malešic jezdí třídit balíky i lidé z kanceláří, manažeři. Taková výpomoc provozu je teda u nás v e-shopu spoustu let normální a vím, že u PPL a DPD taky management vozí balíky (osobními auty klidně), ale u pošty je to nevídaná věc :) Co se týče listopadu, ty balíky měly větší zpoždění,než nynější, prosincové. Zaplavil je Den dopravy zdarma (letos dokonce trvající 3 dny) a následně Black friday - seklo se to v těch Malešicích, byli zarovnaní po strop. Takže balíky podané 19.12. mají slušnou šanci na doručení, už proto, že nejsilnější dny podání už jsou pryč, to je tradičně 11 - 13 prosinec....
On kdo v tom nedělá, těžko si to představí. Počty balíků se oproti třeba září třeba zpětinásobí. Na to nelze být dokonale připraven , není to jen o lidských kapacitách, ale i o autech, plochách, kde se to dá položit... jsou to tisíce palet...
Vážný 27744
16.12.2017 12:04:22
Tu katičku jsme mívali, ale ani ta neplatí věčně. Proto jsem si všechno nechával posílat do firmy ... Dokonce i dobírku tam kolega byl ochoten vyřešit, když jste mu tam nechali peníze. (To je docela dobrý benefit, nebo spíš byl...)
Vanda 4345
16.12.2017 11:51:45
Tak na naší poště (Praha) o tom nařízení asi nic nevědí, protože zrovna včera mi přišly 2 balíčky z číny, dovezl je přímo balíkář po šesté večer.
Jinak těch ženských za přepážkou je mi upřímně líto, lidi na ně řvou jak šílení, přitom ony se musí řídit předpisy a vydat zásilku někomu jinému než adresátovi prostě nesměj. Upřímně řečeno, lidi se k nim na poště často chovají dost hrozně a já bych to nevydržela.
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
16.12.2017 9:48:07
DaVinci, já když jsem se zaučovala na rajónu, tak jsem se z pochůzky občas dostala na poštu až v půl šestý a nezdálo se mi, že by lidi byli víc doma než dopoledne, ještě na mne kolikrát vrčeli, v kolik hodin jako budu chodit?! ~;) Jinak ono se to po tmě opravdu blbě dělá.
Stáňa * 7932
16.12.2017 9:35:31
Mně tento týden přišly z číny dva balíčky přes poštu, takže si nemůžu stěžovat. Předali je manzelovym rodičům, i když byly na me.
Nástěnné hodiny na Favi.cz - největší výběr
Martina, 2 kluci 15942
16.12.2017 9:32:15
U nás - vesnice cca 2 000 obyvatel, pošta jezdí teď denne i o víkendu, dostala jsem balík v Ne v devět vecer,pisou sms předem. V pracovní dny balíkář jezdí za mnou do práce, nechá balík i u kolegů. Pokud mu řeknou, že jsem doma, zkusí to tam a až pak uloží na poštu. Samozřejmě mi balík dá až do auta (v práci), popř do předsíně. Pro mě nejpříjemnější doprava už dlouho.
Siobhian 140384
16.12.2017 9:17:53
S PPL hlavně není problém se dohodnout, a chytnout ho někde na trase během dne. Když jsem to zkusila s pošťákem - balíkářem , vysvětlil mi, že jeho trasa je tajná a z důvodu bezpečnosti mi jí rozhodně ani nenaznačí.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 3939  [Dalších 3879 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.