Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ruth | 147384 |
18.3.2018 23:23:36
Hm. Vystihls to, Mirku.
Jentak potřebuje (dle mě) hodně lásky. Děsí ji, že nevidí perspektivu, že to tak bude. Stydí se, že nemá tchýni ráda a stydí se dvakrát, když to vysloví manžel. Ale takové věci se stávají. Potřebuje ujištění manžela, že dělá dobře. Ale od něho to nedostaneš, Jentak! Buď se ujmi jak generál péči o babku a na ostatní dlab (i pocitově, nemůžeš čekat podporu manžela, tak jak na Sahaře nezaprší) a budeš spokojená, žes ji léky-prášky-dovoz-atd vylepšila stáří, nebo toho nech a věnuj se svým dětem. |
Mirek_ | 118172 |
18.3.2018 21:24:49
jentakj, nedávno jsi napsala něco pro mne inspirativního, tak ti to připomenu:
"Já fakt nechápu tu posedlost minutama - to mi na dlouhý čas zničilo život, že všechno se musí včas a stres z toho je jen můj problém, musím být přece slušná k okolí. Mohu být slušná, to jistě, ale není nutný, aby mě to ničilo. Udělala jsem opatření a uzpůsobila svoje chování tak, aby ani druhé straně to nečinilo komplikace. Samozřejmě, není možný se stýkat s každým, ovšem jako posedlá časem bych se taky nestýkala s každým, to je jasný. Opravdu nevidím důvod, proč bych měla vyhovět všem - aby z toho neměli ujímání? A já ho mám mít? To fakt ne - vím, co mi nedělá dobře a tomu se vyhýbám. Je to jako s jídlem - co mi nedělá dobře, tomu se vyhývám, kdo to nedělá, je magor - zbytečně si ničit zdraví . A nejde o to, že ledaskdo z okolí to jí a chutná mu to - co je mně do toho?" http://www.rodina.cz/nazor19140784.htm (Zvýraznění je ode mne.) Přeju ti, aby ses i nadále dokázala vyhýbat tomu (těm), co (kdo) ti nedělá dobře a ničí zdraví. |
Kudla2 | 58452 |
18.3.2018 20:58:42
Já myslím, že jentakj se bojí, že když to nechá dojít tak daleko, tak už to bude nevratný a vyžere si to zas ona, a manžel ji zas nechá se v tom plácat. Což je asi obava dost reálná.
|
Kudla2 | 58452 |
18.3.2018 20:57:37
"hele, popravdě, kdybys tohle podstupovala kvuli nemocný milovaný mamince, tak to pochopim. ale kvůli starý megeře tchýni, co tě nesnášela už před dvaceti lety? "
Jo, jo, JO! |
Kat | 121378 |
18.3.2018 20:56:23
Manzel musi pochopit realitz, ta ho musi asi prastit mezi oci, jinak nepochopi! A kdyz bude mit jako nepritele manzelku (ktera je ta zla), tak tim dele to bude trvat!
|
Kat | 121378 |
18.3.2018 20:54:41
Jo, jeste dodam, ze prave proto, ze jsou doma deti, tak musi byt aspon 1 rodic na nohach a v pohode. Pokud bude manzelstvi v rozkladu a oba rodice hotovi - vse kvuli stare dementni nenavistne pani - tak to nevyresi nic.
|
kambala nakopávačka štěňátek | 118391 |
18.3.2018 20:50:19
ona mela ted 15/3 vyroci. umrela chvili po tom, co se narodily jarmily, ani o tom uz nevedela
|
kambala nakopávačka štěňátek | 118391 |
18.3.2018 20:46:31
jentak, když mu dáš přečíst diskuzi, tak co? pořád budeš blbá a přecitlivělá?
hele, popravdě, kdybys tohle podstupovala kvuli nemocný milovaný mamince, tak to pochopim. ale kvůli starý megeře tchýni, co tě nesnášela už před dvaceti lety? na to bych se VYKAŠLALA. jako vážně. nespolupracuje manžel? Ok, dám ruce pryč. Ať vidí, jak to dopadne. Akorát teda s vědomim, že pak budete obíhat LDN a doprošovat se v důchoďákách, ať vezmou babku s demencí, co padá a odmítá autority |
Buchli | 121873 |
18.3.2018 20:44:58
Nejenom demence. Stáří a nemoci. Manžel se ptal tchána, co si přeje k narozeninám. A on na to - jedno přání bych měl, ale to mi nesplníš... Je to jasný. Chce umřít. Už delší dobu to chce.
|
Kat | 121378 |
18.3.2018 20:44:10
Zzeno, pokud bude chodit tatinek totalne k.o. a vylejvat si frustraci na mamince, bude jim doma k prdu...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.