Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Žžena | 83005 |
2.4.2018 19:16:50
Jentakj,
o tom jmenovaném léku nic nevím. Ale naše babi měla taky nějaký takový reziduum, zjistili jsme u toho neurologa, když se ptal, jestli babi měla nedávno infarkt, že jedny ty prášky se berou rok po něm... babi měla infarkt před třiceti lety. |
Kudla2 | 58452 |
2.4.2018 19:16:18
Tak moment.
Jentakj se stará o MANŽELOVU MATKU. A MANŽEL bude pindat, že je to DRAHÝ? |
jentakj | 147688 |
2.4.2018 19:09:35
Žženo - nevíš Ty nebo někdo - tchýně bere Apo OME - na žaludek - že prý kdysi měla vřed na žaludku - ale před dvaceti lety. Od tý doby to bere a obvodní tvrdí, že je to zcela bezpečný a že to bere proto, aby jí nebylo zle. Ale jí bylo, protože brala kvanta léků a teď jich má minimum a já se dočetla, že při dlouhodobém braní by se měla sledovat hladina hořčíku, vápníku a ještě něčeho v krvi - je možný doktorku donutit? Ona jen štěkla - no tak ať to nebere, mně je to jedno. Do háje, tohle je na ránu, fakt jo. Ona o každým léku tvrdí, že jí nemůže uškodit - ale může, jsou to léky, který se musí brát v odůvodněných případech, nejsou to bonbony.
|
jentakj | 147688 |
2.4.2018 19:06:03
Kudlo - sice jsem si s manželem vážně promluvila - teda a důrazně - ale ona ho fakt umí zpracovat a já teda nechápu, že se nechá - když tam jsem já, tak je jak puťka - akorát teda nemluví. On mi pak říká - ty si to neumíš představit. No neumím - když tam jsem, neděje se nic.
A on bude kňafat, protože po ní ty peníze bude chtít - resp. já to budu chtít, nechci táhnout další náklady, když ty peníze jsou, protože už takhle je to fakt dost náročný - i časově, i finančně. Takže on bude nadskakovat při představě, že jí to bude muset říct. A asi co bude následovat. Já osobně bych se jí moc neptala, jen bych to oznámila - ale to víš. |
Žžena | 83005 |
2.4.2018 19:02:15
Kudlo,
no tak krabička na léky za dva tisíce prostě je trochu větší výdaj. |
Žžena | 83005 |
2.4.2018 19:01:19
Brala bych to jako cenu za klid v duši
|
Kudla2 | 58452 |
2.4.2018 18:59:22
jentakj,
kňafat? Ale vždyť je to JEHO máma! |
jentakj | 147688 |
2.4.2018 18:55:07
Žženo - ještě jednou díky - už jsem to našla a prozkoumala - to by bylo super, protože bych mohla nadávkovat i léky nalačno, co potřebuje a oddělit je od těch ráno. Akorát vidím manžela, že bude kňafat, že to je drahý.
|
jentakj | 147688 |
2.4.2018 18:41:20
Žženo - díky za tip - musím se na to kouknout, budu instruovat manžela.
|
jentakj | 147688 |
2.4.2018 18:40:28
Vážný - dejte si bacha na ty léky na spaní - někteří doktoři jsou jak pitomí a píší děsný dryjáky - jenže pak jsou lidi zblblí a hrozí obzvlášť u starých lidí upadnutí a zranění - to naší obvodní nevadí, že prej je tchýně už stará, tak to - asi myslí - no na něco umřít musí a lepší dřív než později. Já už s obvodní měla výstup, protože ten recept jsem tchýni zničila, protože ty léky ji vyloženě ohrožovaly, ale ona si k doktorce zašla potají znovu a ona jí je napsala. Jenže já mám od tchýně plnou moc, takže jsem se k doktorce šla domluvit a ofotit si návštěvy z letoška a přišla jsem na to, že jí je napsala znovu. To jsem se musela držet, abych neřvala. Tak jsem vlítla na tchýni a ta čučela jak neviňátko - ale byla překvapená a léky vykulila. Tak jen doufám, že si obvodní rozmyslí jí psát dryjáky bez mýho vědomí. Já si už připadám jak policajt a dost mě to se.e.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.