| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Péče o seniory

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 4469  [Dalších 4439 >>]
jentakj 147688
2.4.2018 20:51:19
- no - kdyby jen krapet. A nejhorší pak je, že si okolí, které ví totálně ho.no, myslí, jak je to úžasná stařenka, o kterou je čistá radost se starat. A jak všechno krásně zvládá, tak péči přece nepotřebuje, stačí si tam jednou za měsíc vypít kafe - jak ona všude vykládá.
Nikoho ani nenapadne, že je všechno jinak.
Žžena 83005
2.4.2018 20:44:37
No lidi s psychickým onemocněním, a demencí zvlášť, bohužel komplikovaný vztahy s rodinou mívaj. To krapet komplikuje celou tu péči o ně.
Kudla2 58452
2.4.2018 20:22:05
Vážný tuším píše, že mu pomáhá i žena, dle svých sil a možností, ale že je sama nemocná a že má s tou tchýní komplikovanej vztah.
Šuplík 137953
2.4.2018 20:10:33
já bohužel fakt vím, jaký to je a vážný tu dlouhodobě píše, že je na všechno sám. ~d~
jentakj 147688
2.4.2018 19:40:39
Šuplíku - to není jednoduchý - on píše, jaký tam jsou vztahy a jak to chodí. Ono to není o tom, že se hroutí jeden a ostatní z rodiny jsou v pohodě, ale je na hraně celá rodina.
Šuplík 137953
2.4.2018 19:34:50
vážný,
už jsem si to říkám delší dobu - proč ti rodina nepomůže? máš dospělého syna, skoro dospělou dceru, manželku, proč leží vše na tobě? to jí nemůže nakoupit nebo přinést léky z lékárna někdo jiný ne ty? vždyť se z toho složíš.~d~
moje babička byl něco podobného, jako tvoje mamka, své zetě a snachy nesnášela a s počínající demencí se to nejdříve zhoršilo a pak je naštěstí přestala poznávat. ale nikdo se nedistancoval, i když důvodů by měli na román. jedna snacha ji chodila s manželem koupat, mýt hlavu, stříhat nehty, jiná jí vařila, vnoučata chodila nakupovat,....
jentakj 147688
2.4.2018 19:33:44
Kudlo - já fakt nevím, co se děje, když tam nejsem a on ji potřebuje o něčem přesvědčit, do čeho se jí nechce. Už jsem psala, že manžel vůbec nevychází se svým bratrem a já zažila jeho chování - řeznickej pes je proti němu beránek. A manžel fakt není typ, který se do něj pustí - já jo, on ne. A navíc manžela to rozhodí a on potřebuje taky klid. Tak tchýňka si upraví skutečnosti typu - oni mi berou peníze - a už to jede, on nepřijde k nám, chytne si manžela v práci a to je o hubu, jak by vkročil na náš dvůr a jen by tam houknul, tak by jel - to on ale ví, tudíž k nám nepůjde, abych na něj nevylítla.
jentakj 147688
2.4.2018 19:26:11
Hmmm - takže asi návštěva na gastro - já se z toho potento.~Rv Ta obvodní je fakt na ho.no.
Kudla2 58452
2.4.2018 19:22:03
Já se nechci rozohňovat, spíš chci vyjádřit podporu, protože kdybych já byla v takové situaci,jako popisuje jentakj, tak by mě asi střídavě jímalo zoufalství a vztek.

Ani ne tak z tý tchýně, ta je evidentně už zčásti mimo, ale z přístupu těch ostatních lidí okolo.
Žžena 83005
2.4.2018 19:17:54
Kudlo,
já myslím, že tohle není vhodný téma pro rozohňování. Jentakj už tu jejich situaci popisovala mockrát.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 4469  [Dalších 4439 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.