| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Péče o seniory

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 4469  [Dalších 4389 >>]
jentakj 147688
27.3.2018 22:41:59
Arsielo - tak tohle zvládám perfektně - akorát je problém s čekačkama - klidně 4 hodiny. A já tam u toho lékaře musím být, jinak se nic nepořeší, neboť babi na všechno říká - jasně, no jasně - a ví kulový, na nic se nezeptá, nic nevyřeší.
arsiela 132656
27.3.2018 22:38:47
Ano,sem schopná se postarat kompletně,jediné co nezvládnu je odvoz k lékaři- sem neřidič,takže tam bych potřebovala výpomoc.
Katka a 2 výrostci 141251
27.3.2018 22:31:10
Rachel,to asi ceka skoro kazdou zenskou s rodinou...tak jako se starame o deti,tak nejak se pocita s tim,ze se postarame o starousky. Jestli je to ocekavani ok nebo ne,toť otazka.Ja bych asi treba z duvodu udrzeni dobre prace potrebovala spis to resit placenou pomoci pres den.Ale vycitky zejmena u moji mamky bych za tech okolnosti mela hrozny...
jentakj 147688
27.3.2018 22:28:54
Nevím - říkám si, že kdo to nezkusil, tak neví - já plnou péči zatím nezkusila.
Všichni víte můj problém se žaludkem, takže když se babi poblila, tak já zavolala sanitu, její zuby musel doktor najít sám, protože to už jsem zvracela do záchodu, nakonec babi odvezli a se mnou tam zůstal doktor, že prej pomoc potřebuju taky. Vydejchala jsem to, ale manžel pak chudák to jel uklidit.
Takže já nevím - jak a co bych zvládla, takový ty lítačky kolem doktora, úklid, kontrola a tak - to tak nějak dáváme, učíme se.
Katka a 2 výrostci 141251
27.3.2018 22:25:50
Zufi~6~A k tomu manzelovi,jak dodaval optimismu:nemyslim,ze by to bylo k ničemu.Predstav si do toho mit za muze blbce,co se za takove situace bude dozadovat sveho vlastniho servisu...tvuj chlap je fajn.
Ráchel, 3 děti 76748
27.3.2018 22:24:41
je dost možné, že mne to čeká
kattynka a 2 čertici 99034
27.3.2018 22:12:13
Dari,
tohle si, prosím tě, nevyčítej. Přeesně tímto se trápila zbytek života moje babička, když dědu nechala v posledním stádiu rakoviny odvézt sanitkou do nemocnice. Prostě do poslední chvíle věřila, že mu pomůžou a bude aspon na chvíli lépe. Dědova rodina jít to dlouho nemohla zapomenout ~n~~n~. Já zas jí cháala prostě naděje zůstává.
Zufi. 52220
27.3.2018 22:10:22
Udělala bych to znovu a čeká mě to u tchána, ale zatím se drží.
Zufi. 52220
27.3.2018 22:09:35
Mám to za sebou. Výměna sáčků zpočátku vypadá složitě, ale člověk si zvykne, nezvykne si na psychiku své maminky ....
Naštěstí byla dcera na MD, takže já byla u ní odpo, navečer, večer, v noci, jak bylo třeba, ne pořád v kuse, střídala se teta, druhá dcera, brácha, synovci, ale ti sáčky neměnili, maminka chtěla jen mě a starší dceru, bylo jí to nepříjemné.
Vaření jídel bylo z 90% na mně, ohřívala a krmila většinou dcera (ta co tady o ní psávali jaký je sobec....ne nechci se k tomu vracet) a měla miminko a batole.
Já přišla z práce, ona šla s dětmi ven.
MM se staral o naši domácnost, vařil, uklízel, .....vozil nás na chemo
Lepšího manžela jsem si nemohla přát. Neustále dodával optimismu, ale bylo to k ničemu /ostatně jako moje modlitby/.
2 roky , konec strašný do posledních 3 dnů doma, ale už ani nejedla, ne stačí, Lexaurin už neberu.
.libik 142094
27.3.2018 22:03:21
Ano, vím to jistě a pokládám to za svou povinnost i potřebu, má-li mít život nějaký smysl a řád.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 4469  [Dalších 4389 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.