| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Péče o seniory

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4469  [Dalších 4399 >>]
Jana+3 princezny 100218
28.3.2018 7:35:46
Určitě ano.
Starali jsme se o dědečky a oni spokojeně dožili.
Taková věc se může stát z ničeho nic.
Můj taťka ještě před týdnem byl v plné síle. V pátek měl úraz a hrozilo ze bude mít poraněnou páteř,zlomenou pánev a kdo ví co ještě. Nakonec si zázrakem nic nezlomil, ale je na tom zatím bídně. Je v nemocnici, hrozně ho to bolí. Vozime tam mamku, aby mu pomohla s hygienou. On se stydí a není mu to príjemné....ale každým dnem je to lepší.
Dobrá zpráva je, ze jeho cukrovka, o které jsem nedávno zakladala téma je fuč. Stačilo pár dní diety a abstinence a cukr klesl z 9 na 4.
Jedné kamarádce mamka hlídala děti každý den. Chodila s chřipkou je vyzvedavat že školky. Nakonec dostala mrtvici a je na vozíku . Teď se o ni stará dcera. Myslím, ze by bylo hodně blbé kdyby ji nepomohla.
caira (Vojta1/03,Mates11/04) 5858
28.3.2018 6:58:50
NE
A vím to naproso přesně. Mám dva syny na 8G a potřebuji vydělávat peníze, abych je zabezpečila. Stálou péči bych nezvládla z časových důvodů. A nejsem si jistá, zda bych to dávala fyzicky (sem prcek) a hlavně psychicky.
Co se týče nákupů, občasného úklidu a vaření - není problém. Do budoucna s takovouto formou výpomoci počítám.
wer 81075
28.3.2018 5:06:00
Už jsem se jednou starala, takže vím že ano. Jenže záleží ještě na tolika vnějších okolnostech, že se dopředu nedá říct vůbec nic.
Danulu 23974
28.3.2018 4:23:17
Katko tak ja neznam moc rodin kde se to.ocekava, mozna je to mestem. Naopak stari nechcou byt brzdou mlasyn,ono.to totiz kolikrat je opravdu velke breme
Danulu 23974
28.3.2018 4:18:24
Moje mamka vi ze ja se postaram tezko,ok kdyz budou holky vetsi,muzu si vzit trreba na tri mesice neplacene volno.a pomahat nez bel ho k ni najdu. Do pecovatelskeho ustavu nechceme ani jedna. Takze ji.sezenu nejakou Ukrajinku pecovatelku
Danulu 23974
28.3.2018 4:15:57
Libiku.i.v pripade ze clovek.musi odejit z prace a rodina to finacne hodne tezce pociti?kdy deti jeste nejsou z domu pryc?
Girili 117849
28.3.2018 0:27:34
Zalezelo by na mnoha okolnostech.
Uprimne se desim chvile, kdy bude nutne se postarat o nasi maminku. Je s ni tezke vyjit uz ted, kdy je zdrava a plne sobestacna. ~d~
LenkaMad 56223
27.3.2018 23:28:31
Snad bych schopná byla.Ráda bych se postarala o rodiče až do konce, ale nevím jak bych to řešila s prací. Odejít z práce by mohlo být pro mě likvidační vzhledem k mému věku a.nezaměstnanosti v našem kraji :-( . Škoda, že schválené 3 měsíce ošetřovatelského volna se týkají jen akutně vzniklých stavů a nejde je využít u chronických nemocí...
Kat 121378
27.3.2018 23:22:29
Antheo, tahle zkouska me asi teprve ceka. Zalezi to na tom, jakou peci presne. A ja doufam v to, ze bych to zvladla. Asi nejvetsi strach bCh mela z hygieny, to by byla asi alfa a omega pro mne. A potom mozna takovy veci jako dekubity, bercaky atd.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4469  [Dalších 4399 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.