Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Citronove koliesko | 7937 |
21.3.2018 9:27:19
Pagáče
- oškvarkové - zemiakové - syrové - s medvedím cesnakom Prípadne slané trojuholníky z kysnutého alebo lístkového cesta - cesnakové - špenátové - syrové - šunkové - bryndzové Alebo syrovú roládu https://www.akosatorobi.sk/video/555/syrova-rolada-recept-na-syrovu-roladu |
Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
21.3.2018 9:20:43
Velikonoční hlavičku. Upéct rovnou v muffinových košíčkách.
|
Simeona+3 | 110315 |
21.3.2018 8:49:14
Udelala bych buchty, pokud by bylo dost casu a energie tak dvojctihodne kolacky, pokud by cas nebyl, strudl.
|
mandelinka | 32633 |
21.3.2018 8:09:45
Sekaná.
|
Sam01 | 129844 |
21.3.2018 8:07:36
Udělala bych štrůdl. Osobně neznám nikoho, kdo ho nemá rád. Naskládat do papírové krabičky a na místě jen s ubrouskem nabídnout.
|
kruci | 155576 |
21.3.2018 8:04:03
Velikonoční nádivka (ale moje děti by to nepozreli), palacinky, tousty, různé satecky z listového těsta (náplň špenát, zelí, sýr, sunka). Chleba se skvarkovou pomazankou/sadlem
To je těžké, na ubrousku... |
Thea + 2 | 93496 |
21.3.2018 7:58:28
Jestli to má být jídlo a ne jen občerstvení, tak bych udělala plněné řízky, pokud občerstvení, tak třeba kuličky z mletého masa s parmezánem.
Recept: mleté maso, vajíčko, nadrobno cibulka, nastrouhaný parmezán, nadrobno nasekaná petrželka, trošku soli, když je potřeba, zahustit strouhankou, pokud je to řídké. Udělat malé kuličky, dát je na pečící papír na pekáč a strčit na 220°C na cca 25 minut do trouby. Dá se to jíst s různými dresingy nebo jen tak. |
Buchli | 121873 |
21.3.2018 7:57:13
Buchty honzovky. S různýma náplněma. Povidlový, tvarohový, makový.
|
Ridwen2 | 50940 |
21.3.2018 7:52:26
Prosím o nějaký tip. Syn jede na mezinárodní akci (zítra!) a účastníci by s sebou měli mít na první večer nějaké jídlo, které by mohli nabídnout ostatním.
Sháním tip na něco, co se dobře převáží, je toho relativně hodně a dá se to snadno servírovat, nejlépe jen na ubrousku (není tam moc nádobí). Jo, kdyby to bylo typicky české, je to bonus, ale nemusí být. Zatím mě napadají jen párečky v listovém těstě, ale mám dojem, že to jsme vyráběli posledně... |
m-007 | 151891 |
20.3.2018 7:18:01
diky moc, jses zlata. to je presne ono!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.