| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Děti a sport

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 4469  [Dalších 4279 >>]
Federika 14090
18.5.2016 12:01:36
Theo,
já vím,že se to nebude zdát normální těm, komu děti závodně nesportujou, ale já myslím, že je ot normální. Za pár dní bude po zátěžovým tréninku.
Thea + 2 93496
18.5.2016 12:01:23
Trénink 4x ve zbylých dnech bývají zápasy ...
Thea + 2 93496
18.5.2016 11:58:19
Děti jsou 10+12. Normálně mají v sezóně trénink také 4x týdně, také se vracíme večer (a funguje to naopak, přijedou, mrtví padnou do postele a ráno v pohodě), baví je to a jsou nadšené, mají dobrého trenéra, ale teď je letní příprava, to znamená nedělají svůj sport, má je jiný trenér, který dělá právě tyto zátěžové tréninky. On je super, děti ho mají rády, tréninky má dobře připravené on sám jede jako stroj, na trénincích ho stíhají snad jen naše děti. Jen mi jde o to, že jsou zkrátka z mého pohledu přetažené. Jsou protivné, všechno je bolí, bolí je hlava, tváří se nemocně, když by se ostatní děti dozvěděly, že jim dělám pauzu kvůli únavě, byly by na ně hnusné …
Slupka 133444
18.5.2016 11:57:23
Pole levandulové, náročný trénink není synonymum pro tejrání.
Federika 14090
18.5.2016 11:56:01
Pole levandulové (zdravím:-))
ano může se ti to nelíbit a můžeš odejít. To je jistě právo každýho rodiče.
Slupka 133444
18.5.2016 11:55:00
Kudlo, to jsme tu již probrali - komunikace s trenéry. Zatím zdá se neproběhla. Ještě nevíme, zda je možné jim důvěřovat.
Federika 14090
18.5.2016 11:54:50
chodím s dcerou pravidelně k fyzioterapeutce, ale je fakt, že se o to starám sama, klub jen pravidelné kompenzační cvičení doporučuje a chtějí jednou ročně sportovní prohlídku.
Hodina stojí 600, ale pojišťovna 6 -10 návštěv hradí.Půlhodinových, ovšem:-)
Pole levandulové 23006
18.5.2016 11:54:01
Tohle mi prijde fakt sileny - na jedne strane se dneska z deti delaji mali bozi, kteri maji stejna prava jako dospeli a chodime kolem nich po spickach, abychom se nijak nevhodne nedotkli jejich krehke duse, placnuti na zadek je zlocin a na druhe strane je takovyhle zjevny tejrani a to se povazuje za spravne?
Zadny trener by nemel rozhodovat o diteti bez svoleni jeho rodicu a ti by meli mit vzdy pravo veta, jestli jim dite prijde unavene nebo ne.Nejake vysledky klubu jsou mi v takovehle chvili ukradene.
Fiba71 133533
18.5.2016 11:51:09
"Nyní studuje na sport stipendium v USA střední školu a záda jí nebolí, vůbec se nedá srovnat jak se o svoje sportovce starají na SŠ v USA a tady v klubech. V ČR žádná rehabilitace, žádné povinné sportovní prohlídky."

Asi trošku jiná finanční podpora sportu v USA než v ČR, ne?

Všechno je o penězích....
Sportovní prohlídka něco stojí, ale většinou již jsou. Nicméně, když to vidím tak velice pochybuji o jejich kvalitě...
Fyzioterapeut 500/hodina a více ... a to ještě nemluvím o tom, že musí být vybavení pro regeneraci...
Kolik platíte příspěvky nebo jste platili?

Kde by na to ty kluby měly brát peníze? Kdo myslíte, že je financuje? Většinou jsou to nadšenci, jinak by nebylo nic....

V ČR je nejvíc trenérů mládeže, kteří to dělají jen jako koníček nebo za směšnou odměnu.
A není to jen o tréninku, ale o přípravě na něj, organizování soutěží atd...

Uvědomte si kdo z nás/vás by byl ochoten za hodinu sportovního tréninku zaplatit třeba stejnou sumu jako za hodinu výuky cizího jazyka....
A ještě by to bylo málo.

Kudla2 58452
18.5.2016 11:36:28
Slupko,

ano, ale buďto se s tím klubem tedy lze domluvit na snížené intenzitě tréninků, nebo nelze, i když to dítě ničí, a pak to evidentně není klub, kterému bych důvěřovala - proč tam tedy to dítě za každou cenu cpát?

V reprezentaci se Tě taky neptaj, jestli Ti nevadí tak moc trénovat - buď budeš dělat to, co chtějí oni, nebo musíš odejít - jedním zadkem na dvou židlích sedět nelze, a pokud ten klub jede nemilosrdně na výkon, tak to fakt není místo, kde by mě těšilo mít svý dítě (pokud by ono vysloveně po tom netoužilo)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 4469  [Dalších 4279 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.