Re: Článek pro makrobiotiky
Ahojky,
celozrne pecivo mam taky moc rada! Abych byla uprima - mam rada pecivo - bile i celozrne rohliky, bulky, housky a chleba. Mohla bych je jist od rana do vecera a klidne i samotne a proto toho trochu o pecivu vim. Do tmaveho peciva prijde 2x tolik tuku nez do bileho - je to z toho duvodu, ze tmava mouka se hur "lepi" k sobe. Takze papkej celozrne pecivo - je dobre na traveni, ale nenech se zmast reklamou, ze celozrne pecivo je bez tuku... :(( Jinak - u tmaveho peciva je dulezite se hodne hybat jinak si naopak mnozstvim vlakniny ublizis. No, ono se rika "vseho s mirou" a to rikaly i me babicky a prababa, kterezto damy se dozily 90-ti let, byt jedly vsechno co jim prislo pod ruku a tvrde pracovaly.
skriatok
Odpovědět