8.10.2003 11:29:18 Azalka, lupínci 3,5 a 2
Re: Co můžeme dělat..s chemií v jídle....
Ahoj holky,
znáte knížku "Tajemství výrobců potravin"? Napsal ji potravinářský chemik (Vít Syrový se jmenuje) a píše se v níc o všech chemikáliích, který se dneska do potravin přidávají. No moc optimistické čtení to tedy fakt není. Ale proč to píšu: Součástí knížky je takový "tahák". Proužek papíru, na kterém jsou všechna "éčka" rozdělená přehledně do 5 skupin, od těch zdraví prospěšných až po ty nejškaredější. Tahák se poskládá do peněženky a žádný výrobce už vás neoblafne. Vřele doporučuju.
Knížka se myslím vůbec neprodává v knihkupectví. Kdyby to někoho zajímalo, můžu zjistit, kde se dá sehnat.
Az.
Odpovědět