26.12.2015 22:19:18 zerat
Re: Novou pekárnu nebo robot?
Moncako, myslím si, že mám srovnání velmi dobré, protože jsem v pekárně pekla chleby, zadělávala těsta 11 let a tedy mám pocit, že buďto máš špatného robota nebo ho neumíš používat a nebo prostě vnitřně preferuješ víc pekárnu, protože neznám člověka, který má třeba robota Kenwooda, Kitchen Aid... že by řekl, že pekárna je na těsta lepší. Je to podle mě opravdu holý nesmysl, jen se opravdu člověk musí naučit robot používat. Mně se třeba první těsto na vánočku z robotu vůbec nepovedlo, protože jsem to těsto vysloveně umlátila, a pak jsem načetla na netu, jak na kynutá těsta v robotu a od té doby je mám jako peříčko. Teď jsem třeba pekla vánočku a 3. den byla naprosto úžasná, mechová...
To stejné těsto na chleba - za cca 10-15 minut mám hotové těsto váhy dvou kil - těsto je senzace - okénkový test ani není potřeba
Pekárna Ti 2 kila těsta nepojme ani náhodou. Navíc v robotu zvládnu připravit do hodiny minimálně 4 těsta v pekárně to trvá cca 1,5 hodiny minimálně... Chodím do diskuse ohledně pečení kváskového chleba, pečiva a zpočátku velké zastánkyně pekáren postupně přecházejí na pořádné roboty a nemohou si změnu vynachválit.
Odpovědět