Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Iriska = 3 děti | 33284 |
30.7.2010 8:30:25
Ahoj holky,
omlouvám se, že ruším. Ale MÁM NA PRODEJ OD KAMARÁDKY OBROVSKOU KRABICI VĚCÍ PRO HOLČIČKY VE VĚKU 5-12 LET. Jsou to většinou značkové věci za symbolickou cenu. Něco do školy, nebo sváteční, i nové. Něco na doma. Věci bych chtěla poslat po více kusech. Pošlu pár fotek na ukázku, ale nechci to měřit a fotit jednoltivě. Proto symbolická cena!!!!!!!!!!! KDO MÁ ZÁJEM PIŠTE: irena.liblinska@seznam.cz ( napište, že jste z rodinky) díky |
Iriska = 3 děti | 33284 |
30.7.2010 8:30:21
Ahoj holky,
omlouvám se, že ruším. Ale MÁM NA PRODEJ OD KAMARÁDKY OBROVSKOU KRABICI VĚCÍ PRO HOLČIČKY VE VĚKU 5-12 LET. Jsou to většinou značkové věci za symbolickou cenu. Něco do školy, nebo sváteční, i nové. Něco na doma. Věci bych chtěla poslat po více kusech. Pošlu pár fotek na ukázku, ale nechci to měřit a fotit jednoltivě. Proto symbolická cena!!!!!!!!!!! KDO MÁ ZÁJEM PIŠTE: irena.liblinska@seznam.cz ( napište, že jste z rodinky) díky |
Aefik | 18295 |
14.7.2010 19:46:28
Jé,ahoj Vendul
no uteklo to hrozně,ale teď už se mi to nějak vleče ale vzhledem k tomu,že mě nenechají přenášet,si počkám max.14 dní teda holky,ale zatím si neumím představit,že zase někdy budu mít období,kdy se budu těšit z toho,že jsem konečně bez dětí momentálně se nemůžu dočkat obou,po velkým se mi stýská a malýho už taky chci no za pár měsíců už asi budu mluvit jinak a babička je teda FAKT SKVĚLÁ!!!! tři kluci najednou,klobouk dolů |
Vendelína + 2 kluci | 10115 |
14.7.2010 19:02:10
Zdravím po dlouhé době!
Nakoukla jsem a nevěřila vlastním očím - Evi, ty už jsi 39. t.? Ty jo, tak to teda fakt uteklo! Tak ať máš rychlý porod!! Já si teď užívám týden sama doma (poprvé za 7a1/2 roku), ale naplánovala jsem si tolik úkolů, že to nestihnu ani za měsíc. Ale je to bez těch dětí fakt fajn. Jen babička, která je hlídá i s bratrancem, se vrátí asi zralá na blázinec. |
Aefik | 18295 |
14.7.2010 15:15:45
Čau holky,to je vedro,co?
mně to źase až tak nevadí,ale rozhodně by mi bylo líp,kdybych měla zahrádku s bazénem Ivčo,to FAKT věřím,že na Šumavě je fajn,taky bych si to nechala líbit A Pavli v jezírku taky to budete mít to kombinovaný,kde se v jedný části koupe,v další jsou ryby a další je nějaký kaliště? Bohužel zrovna musím tenhle týden (a asi i ten příští,pokud neporodím) často do Podolí na kontroly,protože v pondělí se dr.nelíbila placenta,tak jsem tam strávila 4,5hodiny!! Nejdřív mě dr.vyšetřila,ok,CS 5,malej ve správný poloye hlavičkou dolů,pak ale udělala sono,nic mi neřekla (šlo o tu placentu) a poslala mě na monitor. Ten byl špatnej,malej spal (on je nejaktivnější večer) a ještě k tomu měl jednou bradykardii 60,takže za hodinu zopakovat,po vydatným kalorickým sladkým jídle a napití. Takže jsem šla znova,to už mě hledali,osobně mi tam doktorka přinesla žádanku na mimořádný sono na úterý,že chce zkontrolovat placentu a průtoky a když jsem se jí ptala,co se jí nezdá,tak prý nic,všechno ok No na tom 2.monitoru jsem byla snad 40 minut,sestřička malýho musela budit,ale nakonec se to podařilo,jenže každý monitor musí vidět lékař a dr.byla na obědě.Takže po asi 15 minutách čekání mě sestra poslala na porodní sál,ať mi to tam někdo skoukne.Tam zase čekání,ale aspoň verdikt,že oba monitory jsou ok a můžu jít v klidu domů.... Takže mám pěkný program - v pondělí Podolí,včera Podolí sono,ve čtvrtek Podolí monitor a v pondělí Podolí monitor+poradna A včera na sonu se ukázalo,že placenta je tak o dva týdny starší než miminko,to je naštěstí úplně ok,váží cca 3050gr.,průtoky buď v normě nebo na horní hranici normy,ale placenta už má lakuny a kalcifikace,prostě dosluhuje. Rozhodně mě nenechají přenášet.možná bude nutná i indukce,to jsem hlavně nechtěla,ale když to jinak nepůjde,tak to samozřejmě dám A to jsem si pracně vypracovala porodní plánčlověk míní.... V Podolí je to tedy masová velkovýroba,např.tlak měří sestry v obrovským sálu,je jich tam asi 6 nebo 8 a každá má svůj stůl a židličku pro maminku,tak tam by to odsejpalo,ale... jinak u nás stále strašný binec,MM nestíhá malovat,do toho pracuje,ale já už jsem si zvykla,sice jsem chtěla mít uklizeno a všechno načinčáno a jen se těšit na miminko,ale zatím mě uspokojilo,že mám doma ten líh,pleny,smontovanou postýlku,sbalenou tašku do porodky,yatím jen ten základ,atd...Pavli,máš naprostou pravdu s tím,že se to dá všechno kdykoliv dokoupit,zvláště u nás,ale stejně mám hned lepší pocit,že to mám nachystaný Přidávám se k Pavle a taky zírám,jak jsi,Ivčo,"odvážná",že pustíš Honzíka na tři týdny na tábor já bych to asi nedala...Míša je od soboty na tom florbalovým soustředění a já jsem tam málem brečela! zvláště poté,kdy se dozvěděl,že jeho kámoš,na kterýho se těšil a kvůli kterýmu tam hlavně jel,NEJEDE Vypadá to,že ani nebyl nemocný,jen ho máma nepustila nebo se mu nechtělo,nevím každopádně nechali propadnout zálohu asi 3 tisíce a pak ani nezavolali,ten trenér je nemohl vůbec telef.zkontaktovat,povedlo se mu to až těsně před odjezdem a maminka tedy potvrdila,že kluk nejede No a teď vůůůůůbec nevím jak se tam Míšovi daří,mobil nemá a ani trenérům nevoláme,tak snad dobrý.V pátek se tam jedeme podívat na zápas a v sobotu už přijede domů. Pak pojede k našim na chalupu,ale tam už to zná,tam se o něj nebojím Pavli,to bude relax bez těch dětí tedaale já už se na druhou stranu nemůžu zase dočkat toho prťouse,nevyměnila bych ho ani za cestu kolem světa ještě dočítám s tím psaním,měli jste na psaní tornádo nebo stablo?My oboje a řekla bych,že tím tornádem za 20Kč psal Míša asi líp než superdrahým stablem... A naše učitelka vůbec absolutně úpravu písma nehodnotí a neřeší,vyloženě jde jen po hrubých chybách.Takže v naší škole by měl Adámek veget A proč už ne Motol? My tam půjdeme v prosinci na oční operaciMíša má už několik let v oku takovou červenou žilku,vždycky nám všude říkali,že to nic není,ale poprvý v tom Motole diagnostikovali oční névus,prostě piha v oku,která by později začala dokonce pigmentovat dohněda.Poslední dobou mi to připadá větší,takže dr.tam rozhodl,že to půjde ven A musela jsem se zasmát,že "teď ti to ten nahoře trochu vykompenzoval" ještě že mám průpravu od Míši,protože po dvou zlatých dětí mít takový číslo musí být asi fakt šok já jsem snad připravená po tom malým ďáblovi na hodně... |
Dream | 17791 |
7.7.2010 21:50:20
Ivčo, ty bláho, 3 týdny! Smekám. Zrovna jsme včera mluvili o tom, že přesně v tomto věku byl náš nejstarší na dost sparťanském táboře na celé 3 týdny...a že si nedovedu představit Adama.
My tenhle týden budujeme jezírko, Adam pomáhá a to ho baví. Pak pojede na tábor, vymění se akorát časově s Anet. Až se vrátí, jedem do Švýcarska na týden asi tak, pak týden bude mít ještě S. dovolenou, to zatím nevím, co vymyslíme. A pak starší jedou na sousko a Adam ke tchýni. Takže na závěr prázdnin se fakt těším, chvíle bez všech dětí... Evi, tyhle věci koupíš na každým rohu takže buď úplně v klidu. O nic nejde. Ono vlastně nejde vůbec o nicUž si nějak nedovedu přestavit další mimino. Jsem ráda, že se trochu osamostatňují a znova ten kolotoč bych už fakt nechtěla. No, mám odpracováno A Adam je takový trouba, že mimino bude ještě sto let. S těmi úkoly to je přesný. On ještě jak má špatnou grafomotoriku tak to je fakt opruz s ním. Měl období, kdy už byl fakt seklej a psaní bylo za trest (naštěstí oni ho domů nosili fakt minimálně). Ale po dopisu od dr.K. pro pí. učku, přestala učka hodnotit jak to vypadá a naopak začla chválit za to co se povedlo a hodně se to zlepšilo. On se třeba fakt i snaží, ale vypadá to děsně. Ale dr.K. říkala, že nejdůležitější je, že si vybaví tvar a postup tahu perem a jak to výsledně vypadá je úplně jedno. Pro něj je to děsný úsilí a když dostane připsáno "snaž se víc ať to je pěkné" tak to je fakt hrob. Pak to fungovalo super, myslím, že učka musela hodně dlouho hledat, co se na stránce povedlo, to mu zakroužkovala a napsala cosi jako "tohle se ti moc povedlo, chválím". Jinak držte palce, měli jsme jít na kontrolu na neuro, do Motola jsem se zařekla, že už nepáchnu, tak mi naše pediatra doporučila jinou neuro. Jdem tam o prádzninách. Má to být mudra, která se zabývá přímo i dětma s ADHD a medikací. Příští týden tam jdem na EEG a v srpnu už k ní. Jsem fakt zvědavá a doufám, že to nějak vyladíme. Teď teprv vidím, že se staršíma dětma jsem měla totální vegáč O úkolech jsem nevěděla od 1.třídy, o učení taky ne. Prostě teď mi to ten nahoře trochu vykompenzoval |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
7.7.2010 15:05:14
přišla mamka, tak já končim a zase někdy!
|
Ivča + 3 kluci | 12944 |
7.7.2010 15:02:35
Ahoj, jsem tu na skok z chaty (včera jsme přijeli večer a dneska pofrčíme zpátky). Prázdniny strávíme částečně na chajdě v lese (při 35°C v Sušici je v lese u řeky opravdu blaho), teď máme za sebou pár dní, do konce týdne jde Honza ještě makat a pak min.týden bude s námi (já pak ještě týden bych tam pobyla a Honza by tam jezdil po práci místo domů). Příští týden tam dorazí i Honzova ségra, tak nás bude plno.
V srpnu jede Honzík na tábor do Jankova (okr.Benešov, je to od policajtů, na 3 týdny, téma je letos řecký Olymp - http://jankov.hyperlink.cz/ |
Aefik | 18295 |
7.7.2010 11:14:14
Jé,ahoj Pavli
Mně ten čas taky šíleně utíká,zvlášť když nemám všechno nachystaný tak,jak bych si představovala.No aspoň že kočárek je připravenej,vypraná výplň do něj,oblečky komplet a vyžehlený,tak kdyby bylo nejhůř a já už rodila,tak mám aspoň základ Ale třeba nemám jedinou plenu,kosmetiku,no ale to se dá dokoupit,kdybych byla v porodnici To je paráda,že měl Adámek samý s těmi úkoly přesně popisuješ situaci u nás,matika a čtení v pohodě,ještě i prvouka,ale jak mělo dojít na psaní,tak stejná reakce.Občas jsem tyhle psací úkoly musela nechat na Majklovi,bo já bych ho musela za to chování a záchvaty vzteku,neřku-li i lemplovství,pěkně zlískat.A bez dohledu (jako u Honzíka,to fakt smekám!!!) to nejde,protože Míša je schopnej ten úkol natolik namastit a zprasit,že se pod to pak nemůžu podepsat...no prostě Adam...co na to říct.Tu větu jsem si půjčila od tebe,jen tam dosadím jiný jméno - Míša Míša jede v sobotu na florbalový soustředění a v srpnu ještě na fotbalový.Taky to bude poprvý,tak mám trochu obavy,jak to zvládne,ale na fotbalu se zná s každým a na florbalu má jednoho výbornýho kámoše a pár známých.Takže tohle bude snad ok,ale chtěla bych být mouchou a pozorovat ho,jak si bude bez keců zavazovat tkaničky a povlíkne si postel Jinak bude u babiček,teď je u tchýně a večer si pro něj jedeme.Ještě se musíme stavit ve Fashion aréně a koupit mu na to soustředění DVOJE(!)nový boty,na fotbal asi i kopačky. Zítra hlídáme kamarádky stejně starýho kluka,tak to si kluci vystačí a kolem mýho TP Míša poputuje k našim,už si na to vzali dovolenou,ať v klidu odrodím Jo a prej dvojčata,to jsem se zasmála Míša se vám,holky,sice zdá velikej,ale mně ne,pořád v něm vidím toho malýho chlapečka No to se asi brzy změní,až ho porovnám s novorozencem |
Dream | 17791 |
6.7.2010 22:25:48
Ahoj holky, já nějak nestíhám a tady se už skoro rodí!! Je možný, že to tak uteklo? U druhých to asi běží fakt rychleji
Konečně skončila škola, už jsem se těšila, že dopadne to věčné dovážení, odvážení, rozvážení, kroužky, povinnosti, vstávání...Adam měl taky samý jedničky, překvapilo mě, že to nebylo pravidlem a ne všechny ty samý měly. Úkoly u nás jsou jak kdy. Když je čtení a matika tak to je v pohodě, ale u psaní byl vždycky porod. Hrůza. Než vůbec vyndal sešit tak desetkrát spadl ze židle, pětkrát mu vypadlo pero z ruky, xkrát se vzteknul kvůli čemusi...no prostě Adam...co na to říct. Jak vlastně trávíte prázdniny? Já přihlásila Adama na tábor Fakt jsem zvědavá, jak to bude probíhat a jak to zvládne. Letos jela prvně i Aňa, vezli jsme ji v neděli a snad dobrý. Jela na 2 týdny, Adam jen na 8 dní. Jsem zvědavá, necháme se překvapit. Míša mi přijde strašně velikej, Adam je prostě furt mimono. I když teď se mě jedna slečna ptala, jestli jsou A+A dvojčata A to prosím oba vyrostly, ovšem rozdíl 3 let mezi nima vidět není. A to jsou prckové oba. Kdyby byl Adam na svůj věk velkej tak už asi Anet přerostl. Ivčo, pesan vypadá moc dobře. Mě tady taky přemlouvají už několik let, ale zatím odolávám... Tak a víc si nepamatuju. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.