22.2.2011 13:43:48 Iva
Re: Nevím co mám tedy dávat
Tak třeba pečivo si každý může udělat vlastní z domácí pekárny. Miminum soli, bez různých urychlovačů a konzervantů. Já třeba i místo klasického ( chemického ) octa dávám do chleba ocet jablečný, pak spoustu semínek ( dýňová, slunečnicová ,sezamová. lněná ).
A vím se 100% jistotou, že tenhle chleba je opravdu zdravý a neobsahuje nic chemického.
I buchty takhle peču a loupáky, koblihy apod. vůbec nekupuju.
Taky je potřeba nepodléhat reklamám a nekupovat ty zaručeně "zdravé" potraviny jako Rama, Flóra a jiné chemicky ztužené rostlinné tuky, do kterých přidávají mimo chemikálií na ztuhnutí i vitamíny :-O a raději si doma vlastnoručně vyškvařit sádlo ( které je mimochodem daleko zdravější než všechna ta chemicky dopovaná jídla ).
Odpovědět