Všeho s mírou
Zkrátka nic se nemá přehánět, ani sůl, ani cukr, ani maso, mléko atd... Pokud by se člověk měl řídit všemi těmi věděckými výzkumy, nakonec by asi usoudil, že je lépe nežít vůbec, jelikož podle jejich závěrů škodí v podstatě vše, včetně vzduchu, který dýcháme. Myslím, že neexistuje potravina, či její složka, která by kdy nebyla zahrnuta do nějakého výzkumu a následně nebyla označena jako přinejmenším nevhodná, ne-li přímo zdraví škodlivá, tím více pokud se to týká zdraví dětí. Pokud užíváme (a i dětem dopřáváme) "všeho s mírou" a žijeme život s nadhledem, ocení to nejen naše děti daleko více, než superzdravou stravu a mámu neustále streslou z toho, čeho všeho je musí ve výživě uchránit. Čímž samozřejmě celé téma nechci zlehčovat...
Odpovědět