4.3.2004 21:17:28 Lucie
A jak to organizujete v praxi?
Docela by mne zajimalo, jak organizujete vegetarianske stravovani v beznem provozu. Mam totiz pocit, ze kdo chce v cechach dusledne jist trochu jinak, nez se povazuje za normalni (at uz z vlastniho rozhodnuti nebo proto, ze musi drzet nejakou dietu), musi si vsechno jidlo pripravovat sam.
Dobra, na slavnostni veceri muzete do pizzerie a pri delsi ceste autem k MacDonaldovi (zahradni salat a tu pulku vajicka nechat), ale co skolni jidelna, obedy v praci, na vylete? Skolka, skola v prirode?
Jestli skutecne dusledne nejite ani vajicka, tak to znamena ani smazeny syr, ani kupovany kolacek. Do prace a do skoly pripravovat nejen svaciny ale i obedy, na horske ture se stavit jen na caj a jidlo si nest v batohu, v cizim meste obejit pet hospod nez najdete nejakou, kde maji brokolici s bramborem.
Sama sice nejsem vegetarian, ale moje pozadavky jsou zrejme pro vetsinu ceskych stravovacich zarizeni neobvykle, tak bych rada vedela, jak se s tim vyporadavate vy.
Odpovědět