8.12.2013 20:00:25 Monika
Re: Jak poznat kvalitu mouky a jaké značky jsou nejlepší a nejhorší?
Přečetla jsem si tuto diskusi a vyrazila vyzkoušet nové cukroví, které by mohlo zaujmout mého manžela - zázvorky (vím, že je to klasika, ale v naší rodině se nepečou) - z mého cukroví mu nic nechutná (max. sní trochu lineckého), speciality jeho maminky se mi zase nechce dělat, když je dělá ona. Na receptu byla uvedena polohrubá mouka (zatím jsem pekla jen z hladké), tak koukám, co je ve spíži - a ona ta kritizovaná Noe. Tak to mě teda dojalo (přesně jak jsem si to tu přečetla - nový recept + špatná mouka = katastrofa), ale vejce s cukrem a vším ostatním už byly našlehaný, tak se nedalo nic dělat - a vyšlo to celkem O.K., musela jsem jí teda proti receptu dát trochu víc (ale taky jsem měla velký citrón, tak to bylo možná tím), ale s těstem se dělalo dobře. Jsem zvědavá, zda to manžel ocení - zatím jsou teda tvrdý jak šutr, ale snad to rozměkne a hodlám to polít citronovou polevou, pro něj co je citrónový, to je dobrý a zázvor je jeho oblíbená surovina
Odpovědět