| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 72014  [Dalších 71774 >>]
Konzerva 153011
5.2.2018 10:40:18
No, v obchodě netvrdili nic.

Paní si tam kupovala a říkala, že chce nějaký kousek pěkně prorostlý. A pak dodala "hezky libový".

A to mne zmátlo, protože pro mne je "prorostlé maso" maso, které je prorostlé tukem. Přesně, jak tu někdo psal o krkovičce - "prorostlá krkovička" je krkovička, kde je dost tuku, ne taková, která je libová.

Dle příspěvků to vypadá, že většina to vidí stejně jako já, ale jsou i tací, jako ta paní v obchodě - tedy, že je to tuk prorostlý masem, nikoliv naopak.

Co na to odborníci, nevím, v obchodě to nijak nekomentovali.

~3~
Maťa. 21117
4.2.2018 16:01:49
Výborné aj za studena aj za tepla sú kuřecí placičky s lečom:

Nakrájané kuř. prsa na kostičky (ne mleté), vmíchat sklenici leča, vejce, solamyl, sůl, pepř.

Jednoduché, ale fakt žravé, velice žravé.
jak 39257
4.2.2018 10:09:43
Vcera jsem pripravila jako rostenky.
calvin 128401
4.2.2018 9:19:35
Hovezi Stroganoff...
Velšice 92803
3.2.2018 15:32:27
Upéct a s kaší, šťouchanýma, nebo klasickýma brambory, nebo i hranolky, pokud děti nemusí "hotovky". U nás by třeba rýže neprošla a knedlíky rádi, ale jednou za dlooouhý čas.
Ruth 147384
3.2.2018 14:51:23
Na pekáček nakapat olej, na to maso na plátky, posolit, lehce opepřit, na to rajčata, papriku, cibuli. Navrch slaninu. Zakrýt alobalem, do trouby na 2 hod. Odkrýt a dopéct půl hod.
Bez práce a nejlepší sestava u nás doma. Podávám s rýži, hodí se cokoli.
wer 81075
3.2.2018 14:09:36
Ptáčky, nebo na víně, mňam.
alexiaa 155453
3.2.2018 13:07:54
Hovězí na hříbkách s rýží nebo pečenými brambory, śpanělský ptáček, znojemskou. To můžeš udělat dnes v papiňáku a mít volnou neděli.
Šuplík 137953
3.2.2018 13:03:37
Upekla bych ji a podavala ve vlastni stave, se stouchanymi br.nebo s kasi...
Cimbur 64764
3.2.2018 11:59:39
Mám pěkný kousek a děti nechtějí klasiku s knedlíkem. Čas na případné zpracování do zítřejšího večera. Jde z toho minutka? Neni to tuhý? Neno upéct jinak?
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 72014  [Dalších 71774 >>]


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.