| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 72014  [Dalších 71764 >>]
petadurka 80929
2.2.2018 20:12:53
spis nez chleba zkus ciabattu, s tou je pulled pork famozni
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
2.2.2018 8:25:19
efektní jsou různé košíčky, plněné pomazánkami, nebo krémy...
z teplého jsou fajn barbecue kuřecí paličky, vepřové špejle (libový bůček na tenko nakrájený na proužky, naložené v marinádě, každý proužek navléknout na špejli, upéct), kapsa plněná dušeným hovězím, taštičky, slané buchty nebo trhaná buchta...
anuna 68018
1.2.2018 23:20:48
Je to skvělá chuťovka. Dnes jsem to dělala jako hlavní jídlo, jenom jsem pod dýni hodila brambory nakrájené na kolečka. ~R^~R^~R^
Katka a 2 výrostci 141251
1.2.2018 23:16:39
To vypadá náramně...
anuna 68018
1.2.2018 22:42:58
Pro takové příležitosti dělám upečenou dýni s nivou. Nakrájet dýni na proužky (hokaido, i se slupkou), posolit, pokapat olivovým olejem. V troubě upéct, zasypat nivou a dopéct.
Posypat upraženou slunečnici se slaninou nebo šunkou. Já jsem to doplnila opečenou cibulkou.
Rodinová 140078
1.2.2018 21:58:39
Ted jsem dopekla ovesny muffiny, jogurt, banan, jablko, orechy, rozinky. Asi to neni originalni, ale dobry jsou desne:)
Katka a 2 výrostci 141251
1.2.2018 21:54:56
Alexio, u nás to znám od maminky a velmi vařícího nevl. otce fakt jen v tom smyslu prorostlé tukem....
Puma 54527
1.2.2018 21:37:24
Mě bys uctila.~R^
madelaine 42020
1.2.2018 21:27:57
Hm. Tak to je moc složitý a není záruka úspěchu.
Asi udělám pulled pork, domácí barbecue, domácí coleslaw, a koupím čerstvý chleba.
Katka a 2 výrostci 141251
1.2.2018 21:11:26
Je protkané tukem a není to obvykle na škodu, naopak. Tuk je nositelem chuti. Např. vepřová pečeně(kotleta) či kýta není vhodná na gril, protože prorostlá není. Je libová, po upečení suchá, nevýrazná. Daleko lepší je krkovice. Podobně u hovězího - nejlepší steaky např. argentinské jsou takové krásně mramorované slabými vlákýnky tuku...
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 72014  [Dalších 71764 >>]


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.