Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Bberi | 40972 |
1.2.2018 18:27:28
U nás frčí nakládaný bůček na chleba, jako dort nepčený zakysaná smetana+šlehačka, ovoce, prokládané piškoty.
|
Buchli | 121873 |
1.2.2018 18:22:28
Kuřecí roládu? Plněnou sekanou?
Tvarohovo-želatinový zákusek, od té doby, co je v prodeji instantní želatina, je to rychlý. Na to dávám ovocnou vrstvu z cukrárenského želé. |
madelaine | 42020 |
1.2.2018 18:19:35
Prosím poraďte něco originálního nebo aspoň strašně dobrého. Pokud možno teplé jídlo, ale abych si to mohla připravit dopředu. Neformální oslava narozenin, víceméně babinec. Napadají mě jen kuřecí řízečky a šneky z list.těsta, ale to je moc ohrané.
A taky musím udělat sladkou tečku... říkala jsem si malinové tiramisu..? |
angrešt | 114837 |
1.2.2018 17:46:30
Svalovina je prorostlá jinou tkání - vazivovovu nebo tukovou či nejčastěji jejich kombinací.
|
alexiaa | 155453 |
1.2.2018 17:45:52
Ja to beru tak, že svalovina roste a proto prorůstá, kdežto tuk ten neroste, ten se tvoří
|
Puma | 54527 |
1.2.2018 17:42:56
Aha, tak já to mám naopak, čím víc je prorostlé, tím víc je tam tuku.:)
|
alexiaa | 155453 |
1.2.2018 17:39:31
Maso, kde se střídá libové a tuk. Bůček je prorostlý masem, čím více, tím lépe. Tak to chápu já.
|
Cimbur | 64764 |
1.2.2018 17:38:57
To máš třeba u krkovice, ta septa mezi jednotlivými svaly můžou být tvořena prakticky jen vazivem, nebo u tučných kusů je to maso prorostle, septa jsou tvořena tukem.
|
Analfabeta | 141613 |
1.2.2018 17:34:00
libové s částečným obsahem tuku uvnitř, protě tučné tak akorát
|
Puma | 54527 |
1.2.2018 17:32:24
tučné
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.