Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
neznámá | 91073 |
1.2.2018 17:26:47
Prorostlé tukem.
|
madelaine | 42020 |
1.2.2018 17:24:30
tučné
|
Konzerva | 153011 |
1.2.2018 17:21:00
Co rozumíte pod pojmem "pěkně prorostlé maso"?
Já to dnes slyšela v obchodě v souvislosti, v jaké mě to zarazilo. Tak mne zajímá, jestli si já ten pojem vykládám špatně. |
*Aida* | 5732 |
31.1.2018 1:20:17
Delam tohle
https://www.deliaonline.com/recipes/collections/life-in-the-freezer/traditional-braised-red-cabbage-with-apples |
Tina+Jiřík2008 | 81121 |
29.1.2018 23:48:35
My červené zelí kupujeme ve sklenici v nálevu...většinou v Kauflandu, nevím teď, co je to za značku...vyklopím ho, scedím ten nálev, v kastrolu zesklovatím cibulku, na ni dám to zelí, podliju a chvíli dusím, přidám trochu toho nálevu a osladím podle chuti...my ho máme radši sladší a ještě zahuštěné, takže nakonec ho zahustím trošičkou světlé instantní jíšky...děláme ho vždycky ke kachně, když se tu sejde širší rodina a všichni si ho pochvalují...
|
Monika | 123907 |
29.1.2018 19:10:11
Dusím pokrájené zelí se solí a kmínem (stačí podlít trochu) cca 20 minut, pak sliju případnou tekutinu a zelí osladím a trochu okyselím octem podle chuti. Pak ho lehce popráším hladkou moukou a tu nechám pod pokličkou zapařit. Mezitím na trošce másla osmažím na jemno nakrájenou cibulku (do světle hněda) a tím zelí zaleju a všechno promíchám. Případně ještě dochutím. To je recept od mamky, ale jak píšu výš, ona poslední dobou přešla na pytlíkové - je to o dost jednodušší a taky dobré
|
Monika | 123907 |
29.1.2018 19:04:20
V Kauflandu mají v pytlíku i sladkokyselé. Mamka, co ho objevila, tak už nic nevaří, jen ohřívá tohle a je dobré. Už jsem si ho taky koupila
|
Simeona+3 | 110315 |
29.1.2018 18:27:32
Jako Jitusch. Jen teda sladim a kyselim od oka, zalezi, jak sladke je to zeli od prirody.
|
Inka. | 141843 |
29.1.2018 18:27:21
Ve skle mají všude, ale musí být sterilizované ne kysané. I v pytlíku existuje nekyselé, myslím, že Efko.
|
Jitusch* | 85117 |
29.1.2018 17:43:32
Sladké zelí (bílé i červené) dělám podle receptu manželovy mamky. Větší cibuli (na kostičky) nechám zesklovatět na lžíci sádla, pak přidám 2 lžíce cukru, až je to opravdu hezky zkaramelizované, přidám nakrájené zelí, 3 špetky kmínu a 2 lžičky soli. Dusím do měkka,pak přikyselím cca 1 lžičkou octa (lepší je jablečný).Je to tak na jednu střední hlávku zelí.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.