Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
neznámá | 91073 |
29.1.2018 17:34:53
Já pokrájené zelí trošku podleji vodou, fakt jen po dně kastrolu. Okmínuji, posolím a dám vařit.
Osmažím si cibulku, hodně cibulky. DO měkkého zelí přidám smaženou cibulku, okyselím, osladím dle chuti popřípadě dosolím a hotovo, nezahušťuji. |
Nesulka+Niky+Vil | 6785 |
29.1.2018 17:26:37
Jakékoliv kysané zelí ve sklenici (bílé i červené) lze použít. Kupuji vždy v tom obchodě, který mám zrovna při ruce.
Aby nebylo tolik kyselé, také máme rádi sladké, tak sliji nálev, případně ještě lehce propláchnu (ale to většinou není třeba), poté dusím a podlévám vodou, přidám trochu soli, kmínu, případně dosladím, zahušťuji syrovou na jemno strouhanou bramborou. |
kokesbobes | 130816 |
29.1.2018 17:17:42
Hm, když Lidl mám momentálně mimo pole působnosti. Já koukala na pytlíkové (bylo kysané) a ve skle v tom nálevu a tam jsem si nebyla jistá, jestli se mi povede chuť hodit do sladka.
|
muska22 | 79852 |
29.1.2018 17:08:40
Právě jsem v neděli vařila.Koupím v Lídlu ve sklince.Je to ve sladkokyselém nálevu,lépe se to dochucuje,a je rychleji uvařené.Z hlávky nedokážu zelí tak dochutit.
|
kokesbobes | 130816 |
29.1.2018 17:02:46
Prosím o radu na červené sladké zelí ...zamíchám ho pak do bramborových gnocchi s klobásou. Ještě nikdy jsem ho nepřipravovala - a synátor kyselý bílý nerad.
Koupím hlávku zelí, nakrájím na nudličky a dál? Děkuji |
Krakatice | 22448 |
28.1.2018 19:36:09
Krém kupuji v prášku a místo buchtiček dávám vánočku.
|
svynka + 3 | 99495 |
27.1.2018 11:20:19
"A jestli to harant nebude, narvu ji to do hrdelka, jako sisku do husiho krcku...."
Kat, prepáč, ale... A možno len nerozumiem miestnemu humoru... |
Citronove koliesko | 7937 |
27.1.2018 8:48:35
Dnes na zelanie syna, prisiel po tyzdni z nemocnice a chce do mekaca. A zajtra bryndzove halusky so slaninkou. Polievka kuracia s kopou zeleniny a masa.
|
Buchli | 121873 |
27.1.2018 8:34:15
Mám uvařenou kuřecí polívku se zázvorem, protože se tu hromadí marodi. A naložený kuře na taandori nebo jak. Uvidím. No a zítra ještě nevím. ALe je tu ještě čočková polívka s klobásou, co jsem vařila ve čtvrtek večer. No a v mrazáku je možná králík, musím se mrknout.
|
Slonisko | 65085 |
26.1.2018 21:42:39
Zítra bude skopové, ještě nevím co přesně vylovím z mrazáku. Někdo tu zmiňoval kapustičky, ty bych si dala, ale mám smůlu, nepodařilo se mi je koupit už od podzimu. Tak bude asi zelí, červený. V neděli možná krůta, nebo hovězí. Těd jsem právě dovařila rajčatovou polévku. A ve snaze zahnat únavu pořádnou dávkou vitamínu D jsem povečeřela konzervu tresčích jater, takže si jdu radši ještě uvařit mátový čaj, aby mi nebyla v noci moc těžko .
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.