14.10.2011 10:12:17 Jája
Jak poznám dobrý chléb?
Jak poznám dobrý chléb? Dneska se peče i na prodejnách pečivo, které bylo předtím třeba i rok v mrazáku, na prodejně se jen dopéká. Je to ještě zdravé a nezávadné pečivo? Do chleba se přidává starý rozmočený chléb, aby se zpracovaly zbytky. Nikdo se nepozastavuje nad tím, že v tom mohou být plísně a podobné sajrajty. Stále víc se mi začíná jevit, že nejlépe bude si veškeré pečivo péct doma, pomalu i ten chleba (a že to není nic jednoduchého), pak si začneme chovat vlastní zvířectvo, aby mu v rámci úspor velkovýrobci preventivně necpali do krmiva antibiotika a jiné "dobré" pochutiny, dále si ze stejného důvodu můžeme pěstovat vlastní ovoce a zeleninu, už se těším na lepší příští!!
Odpovědět