Namísto počítání kalorií a sledování množství tuku se nabízí snazší cesta ke zdraví: jezte více ovoce, zeleniny, celozrnných obilovin a dalších zdravých potravin.
Ve studii na 42 000 ženách bylo pravidelné konzumování těchto zdravých potravin v jasné souvislosti s nižší úmrtnosti během šesti let trvání studie. Ty ženy, které jedly nejvíce doporučovaných potravin, měly o 30% nižší riziko úmrtí ze všech příčin v porovnání se ženami, které jich jedly nejméně. A navíc měly o 30% nižší riziko úmrtí na všechny typy rakoviny, infarkt a mozkovou mrtvici.
Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.
Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.
Těhotenství |
Dítě |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.