Pokud se vám zdají například moučné placky příliš chudé jídlo, zkuste toto.
Jednu oloupanou, velkou celerovou bulvu rozkrájíme na kostičky. V (nejlépe) litinové pánvi rozpustíme kousek másla,vsypeme celer,osolíme,přidáme 2-3 kostky cukru a šťávu z jednoho citrónu.Pod pokličkou dusíme bez podlévání na velmi mírném plameni doměkka. Plamen musí být velmi mírný ,neboť tekutiny je málo a cukr se rád připaluje.Ke konci častěji promícháme. Cukr zkaramelizuje a dodá celeru rafinovanou příchuť. Takto připravený celer chutná jako příloha k pečenému masu nebo jednoduchým minutkám.
Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.
Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.
Těhotenství |
Dítě |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.