Na tento recept jsou vhodné různé druhy dýní i pro tykve, například i pro patisony...
Nejdříve rozpálíme olej na těžké pánvi a zpěníme v něm cibuli. Když je průsvitná přidáme česnek a necháme to také zpěnit. Osmahneme trošku i dýni a po chvilce přidáme prášek kari koření, natlučený hřebíček, pokrajená rajčata, rozinky a cukr.
Pokropíme citrónovou šťávou, přiklopíme a necháme dusit na mírném ohni tak 25 až 40 minut podle druhu dýně, až je měkká.
Můžete servírovat jako přílohu k masu, ale nejlepší je to jako bezmasé jídlo s rýží. Stačí vám tak pro 4 osoby.
Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.
Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.
Těhotenství |
Dítě |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.