tisk-hlavicka

Babiččina pražená kmínová polévka

25.1.2000 Radana Chybová

Když nám zbude starší chleba (nebo je před výplatou), poslouží i babiččina pražená kmínová polévka.

Starší chleba nakrájíme na kostky a dáme do druhého dne oschnout. Na oleji jej pomalu opečeme dočervena.

Z oleje a hladké mouky na mírném plameni umícháme tmavou (nikoli přepálenou)jíšku, přidáme kmín,zalijeme studenou vodou a povaříme. Osolíme. Polévkou zaléváme opečené kostky chleba, pro chuť, barvu a vitamíny přidáme usekanou zelenou petrželku.

Názory k článku (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!




Vyhledávání článků podle věku

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

Naše milovaná ---ADELINKA-----ADELINKAFilípekEliška 3.8.2010Naše ADÉLKA ve školce:-)(ve fialovém tričku)FotbalistaFotbalistaTo jsem pěkná čarodějka .....ADÉLKA.......Naše princezna AdélkaADÉLKA A PEJSEK

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

Seriály

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.

Zajimavé odkazy:
   Předporodní kurzy   |   Najděte rýmy na slovo a napište báseň.