Máslo nebo margarín? Tato otázka trápí některé konzumenty jedlých tuků, kterým bylo nejprve řečeno, že odpovědí je margarín, ale pak se dozvěděli, že margarín obsahuje tzv. transmastné kyseliny, které hladinu cholesterolu rovněž zvyšují.
Podle výsledků nového výzkumu se ukazuje, že určitým řešením by mohl být speciální margarín, který obsahuje podstatně méně transmastných kyselin. Během pětitýdenního sledování 46 rodin se zjistilo, že v těch rodinách, které používaly tento nový margarín, došlo k průměrnému snížení LDL („špatného“) cholesterolu o 11%.
Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.
Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.
Těhotenství |
Dítě |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.